Plaj sevenler için.
 
Bu banyo, deniz kenarında bir kulübe tarzı çağrıştırıyor: parlak ışık, temiz hava ve neşe bu yeri özel kılan en önemli unsurlar. Pura serisinin ekstra parlak fayansları kesik kenarları sayesinde duvarlarda hoş hacim efektleri oluşturmakta. Ek stil ve gizlilik ekleyerek, deniz köpüğü gibi duvar karolarının üzerine saldırırcasına gelen dekoratif fayans açık maviyi keser. Ağartılmış tavan kirişleri ve ahşap tabure, sahil yaşamına adanmış bir kaç dergi ve voilà… Şimdi gerçek bir deniz kenarı görüntünüz var!
 
Plaj:Pura serisi
 
Fotoğrafta beyaz gövde gösterileri, boyutu 15×56 kesik kenarlı olan ekstra parlak duvar karoları, Pioggia Bianca dekoratif parçalar 15×56 ve Velvet serisinden 30.5×30.5 ölçümlü mavi koordineli porselen yer karoları; hepsi ölçüm doğrultulmuş kenarlı olarak yer almaktadır.
 
 
Dağların rahatlıcı atmosferini tercih edenlere
 
Bu banyo, yakın zamana kadar elde edilmesi imkansız sanılan ancak ahşabın sıcak tonlarından esinlenerek Tracce serisi muhteşem işlemesiyle mümkün olan, tamamen ahşap kaplama seramik ile dekore edilmiş. Rahatlama ve güzellik bakımı için ayrılmış bu parlak alanda esenlik duygusu ile doluyor insan. Ruhunuz için… gerçek bir saklanma yeri!
 
 
Bu banyo, deniz kenarında bir kulübe tarzı çağrıştırıyor: parlak ışığı, temiz hava ve neşe bu yerin özel kılan en önemli unsurlardır. Pura toplama ekstra parlak fayans kesik kenarlarına duvarları sayesinde hacim hoş efektleri oluşturmak.Açık mavi, ek stil ve gizlilik ekleyerek, deniz köpüğü gibi duvar karoları karşı saldırmak beyaz Pioggia dekoratif karolar tarafından kesildi.Ağartılmış tavan kirişleri ve ahşap tabure, sahil yaşamının ve voilà adanmış bir kaç dergi … Şimdi gerçek bir sahil var!