Yaşam alınınız elbette sizi ve zevkinizi yansıtmalı. Sadece moda olduğu için yapacağınız bazı uygulamalar uzun vadede sizi sıkabilir. Ancak ufak dokunuşlarla, trendleri kendinize göre yorumlamayı denerseniz, sonucun muhteşem olacağından hiç şüphemiz yok!
 
İşte bu sezonun en çok öne çıkan 5 trendi…
 
Desenlerin keyfini çıkarın
 
İster geometrik, ister maskülen ya da çiçek desenleri olsun ama bu sezon evinizde mutlaka desenler bulunsun. Köklü değişiklikler yapmadan, kanepelerinizin üzerindeki yastıkların kılıflarını değiştirebilir ya da sandalyelerinize desenli kılıflar giydirerek bu trendi yakalayabilirsiniz. Eğer sıkılmayacağınızdan eminseniz, tek bir yerde kullanacağınız desenli bir duvar kağıdı da evinizin tüm havasını değiştirecektir.
 
 
Metalik parıltılar
 
Modanın vazgeçilmezi doreler ve lameler dekorasyonunda olmazsa olmazları arasında! Ancak bu sezon bu gümüş ve altın parıltılar biraz daha modern bir form alıyor. özellikle boş bir duvarınız varsa, bu renklerde modern bir ayna ya da tablo kullanabilirsiniz. Eğer perdelerinizin değişme zamanı geldiyse, hafif pırıltılı perde desenlerini de tercih edebilirsiniz.
 
 
Kahverenginin büyüsü
 
Her ne kadar gri bu sezon da dekorasyon dünyasında hüküm sürse de, kahverengini tahtından edebilecek kadar güçlü değil. Hem sıcak ve doğal bir ton olması hem de kullanım kolaylığı açısından, kahverengi bu sezonun favori renklerinin başında geliyor. özellikle mobilyalarınızı değiştirmeyi planlıyorsanız, bu sezon koyu ahşap tonlarını tercih edebilirsiniz. Doğal ahşaptan yapılmış aksesuarlarda bu konuda size yardımcı olabilir.
 
 
Sıcak ve canlı renkler
 
Kırmızılar, sarılar ve özellikle turuncular bu sezonun en gözde renkleri arasında. Bu renkleri yine yaşam alanınızın tek duvarında kullanabileceğiniz gibi renk armonisi yaratmanız da mümkün. Bu tarz renklerin bir arada kullanılması da bu sezonun en gözde trendleri arasında. Bu tonları yastıklarınızda, aksesuarlarınızda ya da ufak ahşap gruplarında kullanmayı tercih edebilirsiniz.
 
Etnik dokunuşlar
 
Eğer seyahat etmeyi seviyorsanız, gittiğiniz yerlerden, bölgenin ruhunu yansıtan aksesuarlar, halılar ya da farklı objeler alarak yaşam alanınızda çok daha farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Eğer böyle bir şansınız yoksa, etnik aksesuarlar satan mağazaları dolaşabilir, size ve yaşam alanınıza en uygun parçaları seçmeyi de deneyebilirsiniz.