Doğal, Lüks ve Sofistike !

 
Hayatımızı bir çok yönden etkileyen teknolojinin gelişmesi, ev ve ofis gibi yerler için bizlere dekorasyon açısından da zengin seçenekler sunuyor. İtalyan seramik markaları da bu gelişen teknoloji sayesinde dekorasyon alanında daha çok yenilik ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.
 
Günümüzde şüphesiz ev dekorasyonlarımızın en önemli parçasını duvar ve yer seramik seçimlerimiz oluşturuyor. Ahşap, doğal taş ve beton görünümlü seramiklerin pratik kullanımı açısından çokça tercih edilmesinden dolayı bu tür seramikler zahmetli döşeme, kullanım zorluğu ve yüksek maliyetli doğal taş ve mermer’in yerini almaktadır.
 

 

Yaşam alanlarında ve diğer mekanlarda özellikle tercih edilen mermer görünümlü duvar ve yer seramiklerine örnek bazı görseller;
 

MERMERDEN ÖTE…

 
Son dönemin yükselen trendlerinden mermer görünümlü seramikler, mermer’in geleneksel yapısı ve dokusu bozulmadan, standart ölçülerinden büyük ölçülü magnum ebatlara, doğal mermer görünümünden traverten görünümlü modellerine kadar İtalyan seramik markalarının fabrikalarında en çok üretilen ürünler arasında yer almaktadır.
 
 
Mermer görünümlü seramikler ve daha fazlası için burayı ziyaret edebilirsiniz.