İtalyan menşeli yeni Steam-G ve Genera- S “Turkish Hammam” serileri ile Türk Hamamı konforunu kendi banyonuzda yaşamaya ne dersiniz?

STEAM - G

Türk hamamı atmosferli buhar sistemini içeren ve jeneratörle çalışan STEAM-G, bir duş kolonudur ve duvarı kırmanıza gerek kalmadan hemen kullanıma hazırdır.
Kolon üzerinde yer alan mekanik açma kapama ve diğer kontrol tuşları dokunmatik özelliklidir, kullanımı oldukça kolaydır.
3,8 cm kolon kalınlığı ile özellikle duş kabini içerinde yaşanan alan sıkıntısını büyük ölçüde ortadan kaldırır. Buhar sistemini çalıştıran jeneratörün duş kabini üzerine yerleştirilmesi ile estetik bir görünüm oluşturmasının yanı sıra, istediğiniz ebatta bir kabin ile birlikte beraber kullanabilirsiniz.
Örn; (120x80 / 140X90 / 120x100 / 140x100)
Duş kolonunuzdaki bu sistem sayesinde, masaj (özel masaj jetleri) ve buhar terapisi elde edebiliyorsunuz.
Türk hamamı sistemindeki bu özellik 40 dereceye kadar çıkan sıcaklık ve %80’e varan nem oranı sağlayabiliyor.
 
 
GENERA - S
 
Yine Türk hamamı atmosferli buhar sistemini içeren ve jeneratörle çalışan GENERA-S serisinde ise duş kolonu duvara gömme şeklindedir. 
Duş kolunu üzerinde bulunan şelale tepe duşu yeri ve yağmur stili el duşu gibi detaylar, kolondaki ilk göze çarpan detayların başında geliyor.
 
 
Duş kolonu üzerinde yer alan mekanik kontrol tuşları dokunmatik özellikte ve yenilikçi bluetooh ses sistemi de cezbedici özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.
 
Steam G ve Genera-S serileri ile ilgili daha fazla bilgi almak için 0(212) 284 95 65 arayabilir ya da plazayapi@plazayapi.com adresine mail atabilirsiniz.
Ürün fotoğaflarını aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.