Köşe bucak evde ki her yeri elden geçirirken, sıra banyonuza geldiğinde, bambaşka bir banyoya sahip olun . Güzel bir banyoda, banyo yapmak keyfi ikiye katlar.

  • Duvarlara yeni görünüm
    Duvarınızdaki eski karolarınızdan sıkıldınız. Ama biliyorsunuz ki ıslak zemin işi çok külfetlidir. Hem bütçesi, hem de döşenmesi sizi yorabilir. Karoları duvardan sökmeden banyoda yapabilecek en pratik işlemlerden biri duvar kağıdı kullanmak. Boyanabilir türden farklı ve farklı dokulardaki duvar kağıtlarıyla banyonuza istediğiniz dokuyu verebilir, rengini deildiğinizce değiştirebilirsiniz.
  • Yeni aksesuarlar
    Banyo keyfini iki katına çıkarmak, hem de görsel açıdan estetik bir görünüm yaratmak için banyoda estetik ve eğlenceli aksesuarlara yer verebilirisniz. Eğer yeterli alanınız varsa banyo aksesuarlarını başka aksesuarlarla da kombinleyerek hoş bir köşe yaratabilirsiniz.
  • Mekanı genişletin
    Banyonuzun olduğundan büyük görünmesini istiyorsanız ayna ve cam malzemelere yer verin. Örneğin ayna ile yapılan mobilyalar, şeffaf aksesuarlar iyi birer seçim olabilir. Duş kabini kütlesel açıdan dikkat çektiğinden ve alanı bölündüğünden cam duş kabinleri tercih edebilirsiniz. Yapı marketlerdeki görevlilerden gerekli bilgileri aldıntan sonra montajını kendiniz de kolayıkla yapabilirsiniz.
  • Koku-mekan etkileşimi
    Kokular adeta mekanla özdeşleşir, orayı sevmenizi etkiler. Banyoda görselliği ön planda olan sabunlarla hem göz zevkinizi okşayabilir hem de sabunları terapik kokularıyla ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.
  •  Tekstilleri yenleyin
    Eski havlu ve bornozlarınızı yenileyerek banyodaki değişim herekatına katkıda bulunabilirsiniz. İster pastel renklerde, ister canlı tonlarda havluları bir arada kullanarak çabuk etki yaratmanız mümkün.
  •  Ekstra depolama alanı
    Banyonun karışık ve düzensiz görünümünü önlemek için depolama ünitelerinden faydalanabilirsiniz. Örneğin etnik desenlerdeki hazır sepetlerle hem fazlalıkları toplayabilir, hem de şık bir odak noktası yaratabilirisniz. Yerde yeterli alanınız yoksa duvar alanını kullanarak kapaklı raf ünitelerinden faydalanabilirsiniz.
  • Zemine ilk yardım
    Banyo zeminini sökmeden mekanda yarattığı etkiyi değiştirmek mümkün. Nasıl mı? Banyo halılarıyla. Zeminde kullanacağınız açık renk, mekanın daha ferah ve geniş görünmesini, canlı renklerse daha dinamik bir atmosfer yaratmanızı sağlayacaktır.
  • Armatürlerde değişim zamanı
    Duş başlığı, musluk ve bataryaları değiştirebilirsiniz. Son zamanlarda üretilen koleksiyonlarda retro, provans, modern gibi pek çok stil alternatifi bulunan banyo armatürleriyle mekanınızda dilediğiniz etkiyi yaratmanız mümkün. Banyo armatürlerini değiştirme işlemini kendiniz de yapabilirsiniz.