ANTİK AYNALARIN GÜZELLİĞİ YARATICI AVANTGARDE SERAMİKLER
 
      Atmosferik maddeler tarafından oksitlenen ve zamanın geçmesiyle donuklaşan antika aynaların yüzeylerinden esinlenen orijinal bir koleksiyon. Her detay, orijinal estetik ve dokunsal efektler üreten parlak ve mat yüzeylerle vurgulanır. Mavi ve yeşil tonları bulunan koleksiyon, çarpıcı bir görsel etkiye sahip kamu ve özel alanlar için idealdir. Herhangi bir iç tasarım projesinde deneyimi şekillendirmenin anahtarı olan ışık, yüzeylerle etkileşime girer ve koleksiyonun çağrıldığı yansımalar ile güçlendirilir. Yüzeyde uyumlu bir şekilde düzenlenmiş ayna parçalarından yapılan Frammenti dekoru ise daha fazla stilistik yansımalar ekleyerek koleksiyonu süslüyor.
 
 
VOLKANİK ETKİ OLUŞTURAN ZEMİN VE DUVAR KAPLAMALARI
 
      Mavi ve yeşil renkte doğal volkanik taş koleksiyonudur. İsmini geleneksel Japon pişirme yöntemi olan Raku'dan alan mavi taşlar ve yeşil seramiklerdir.
Çeşitli boyutlarda tasarlanan bu kombine malzemeler, sonsuz kombinasyonlar ve kurulum potansiyelleri sağlar. Volkanik taşın mat tonları ve Raku'nun yanardönerliği, sonsuz çeşitli çözümlerle birleştirilebilir ve tasarım şemasına kontrast ve uyum atmosferi verir. Serinin içinde yer alan üç boyutlu dekorlar, altıgen veya mozaik gibi tamamlayıcılar şaşırtıcı alanlar ve rafine edilmiş ruh halleri için uygun zengin varyasyon üretir.
 
 
METAL EKEFTLER İLE RETRO MEYDAN OKUMA
 
      Çağdaş mimari tarihinde temel öneme sahip bir malzemeden esinlenen, metal efektli porselen  koleksiyonudur. Mekanlarda benzersiz ve değerli bir görünüm yaratmak istiyorsanız, bu metal efekti porselen karo koleksiyonu, zeminleri ve duvarları saf kentsel zarafetle giydirmek için mükemmel bir seçimdir. Koleksiyonda yer alan seramikler beş kıtaya hızla yayıldı ve güçlü tonlarını otellere, restoranlara, villalara ve yüzme havuzlarına getirdi. Tasarım projelerini karakterize etmeye devam eden eğilimleri öngören bir ton olarak; oksitlenmiş bakırdan esinlenen Nane rengi özellikle çok beğenilmiştir ve üretimi devam etmektedir.
 
 
CANLI MİNERALLER VE SANATSAL DOKUNUŞLAR
 
“Les Bijoux” gerçek sanat eserleriyle karşılaştırılabilecek son derece nadir ve değerli yüzeylerin mermerinden esinlenmiştir.
 
Koleksiyonun gerçek ilhamı, sodalit gibi asil minerallerden ve zanaat mücevherlerinden gelmektedir. Daha geniş bir anlama göre; seramiklerin üretim aşamasında önemli mimari ve heykellerin farklı sanatsal görünüm kaynakları yorumlanmıştır.