Hayatımız boyunca vaktimizi çoğunlukla harcadığımız yerler hiç kuşkusuz içinde yaşadığımız evlerimizdir. Bu yüzdendir ki yaşam alanlarımızı daha konforlu ve daha eğlenceli kılmak için ev dekorasyonlarımızı zevk ve yaşam tarzımıza göre dekore etmek, döşemek ve sürekli yenilemek isteriz.
          Ancak ev yaşamımız dışında da dışarıda yemek yemek, sevdiklerimizle çay&kahve içmek ya da iş toplantılarını gerçekleştirmek için zamanımızın çoğunu yine cafe ve restaurantlar da geçiriyoruz. Özellikle sürekli gitmekten hoşlandığımız mekanları, gerek yiyecek- içecek kalitesinden dolayı, gerekse güler yüzlü hizmetleri için tercih edebiliyoruz. Ama hiç kuşkusuz bir mekandan içeri girmek isteyeceğimiz en önemli etken; mekanda kullanılan dekoratif malzemeler, ışıklandırma, müzik ve mekana özgü yapılmış dekorasyon oluyor.
 
          Plaza Yapı olarak, vakit geçirmekten keyif aldığımız Cafe ve Restaurantlar da kullanılmış, iç mimari projelerin tamamlayıcı unsuru olan ve mekanı zenginleştiren, ahşap görünümlü seramikten beton görünümlüye, doğal taş görünümlüden altıgen formlu seramiklere kadar, dekor karolar ve desenli seramikleri de inceleyeceğimiz çeşitli İtalyan marka porselen seramikleri sizler için derliyoruz.
 
AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ SERAMİKLER
 
 
En sevdiğiniz kitabı, en sevdiğiniz yerde, bir bardak çay eşliğinde ayaklarınızı uzatıp okuma rahatlığını ve konforunu sunan bu Cafe, konumu sayesinde açık havanın ve orman manzarasının verdiği doğallıktan ilham almış ve zemin için ileri teknoloji ile üretilmiş bu seramikleri tercih etmiş. Gerçek ahşap ile birebir aynı görünümü sunan ahşap görünümlü İtalyan seramikler, 2 cm kalınlığında ve her türlü dış etkene karşı dayanıklı.
 
 Arkadaşlarınızla keyifli bir vakit geçirebileceğiniz bu sevimli mekanda gözümüze çarpan ilk detay tabii ki duvarlardaki renkli tuğlalar oluyor. Klasik yapı malzemesi olan tuğladan ilham alınan bu malzemeler, 6x25 ve 12,5x25 ebatlarında tasarlanıp üretiliyor ve modern iç mimariye uyarlanarak tuğla görünümlü seramik elde ediliyor. Zeminde ise yine yüksek teknolojili ahşap görünümlü seramik kullanılmış. Ahşapların ebatları ise 15x120 / 20x120 ve 30x120 olarak değişiyor.
 
Acıktığınızda bir şeyler yiyip içmek için uğrayabileceğiniz bu mekan, endüstriyel tavan tasarımı ile sokak sanatını birleştirmiş ve genç ,dinamik bir atmosfere sahip olmuş.
Duvardaki grafiti ve desenler, zemindeki meşe renkli ahşap görünümlü seramik ile uyumlu bir hale getirilmiş.
 
Lounge Bar ve Restaurant olarak hizmet veren teras katındaki bu nezih ve sakin mekan, zemin seramiği olarak ahşap görünümlü kullanmayı tercih etmiş. Bu ürün için 3 renk seçeneği de sunan İtalyan markalar, 40x80 ebatlarında sipariş üzerine üretiliyor.
Çakıl ya da küçük taşların üzerine direk döşeme yöntemi kullanılarak döşenmiş seramiklerin ayrıca 60x60 ebatlarında alternatifleri de mevcut olup, kalınlıkları ise 2 cm’dir.
 
BETON GÖRÜNÜMLÜ SERAMİKLER
 
Beton görünümlü seramikler taşın yapısı ve yüzeyleri açısından kuşkusuz iç mimariye ayrı bir hava katıyor. Beyaz-beige, gri ve toprak tonlarının tercih edildiği bu zeminlerde, betonun sadeliği ve şıklığının verdiği ferah ve sakin atmosfer, 4 ayrı mekanda da açıkça görülebiliyor. Özellikle açık gri ve toprak tonlu beton görünümlülerin vintage stili ile döşeyebileceğiniz karo ebatları da mevcut.
 
ALTIGEN SERAMİKLER
 
 
Yer döşemesi için son zamanlarda rağbet gören ürünlerden altıgen seramikler, hala bir çok Cafe ve Restaurant projelerinde sıkça tercih edilenler arasında yer alıyor. Açık tonlarından koyu tonlara kadar birden fazla renk seçeneği ile iç mimarlarında gözdesi olan ürünler, 21,6x25 | 47,8x95,2 | 40,9x47,2 gibi ebatlarında İtalya fabrikalarında üretiliyor.
 
 
DOĞALTAŞ GÖRÜNÜMLÜ SERAMİKLER
 
 
Özellikle dış mekanlarda kullanılan, doğal taşlara göre çok daha avantajlı, dayanıklı ve son teknolojiye sahip, 2 cm kalınlığında alternatifleri de mevcut olan bu doğal taş görünümlü porselen seramikler, hoteller, yazlık villalar ve tatil köyleri gibi yaşam projelerinde ve projelerin Cafe & Bar mekanlarında tercih edilen ürünlerden biri. Sade ve şık havası ile doğal taşın klasik yapısını bozmadan günümüz teknolojisi ile üretilen malzemelerin, 60x120 | 80x80 ve 60x60 gibi ebatları mevcut.
 
 
Duvar ve zemin seramiklerinin özel üretilmiş yüzeylere sahip malzemeler ile döşendiği mekanlar, genellikle farklı ve çarpıcı görüntüsü ile her zaman ilgi çekmeyi başarmıştır.
Doğadaki taşlaşmış ağaç dokusunun, en son teknoloji ürünü olan makineler ile fotoğrafları çekilerek fabrikalarda birebir aynı görüntüsünü elde ettikleri bu porselen seramikler, parlak ve mat
alternatifleri olmak üzere 3 farklı renkte üretiliyor.
45x90, 30x60, 22,5x90 ve 15x90 ebatlarında olan bu çok özel seramikler, ayrıca iç ve dış mekanlarınızda etkileyici bir görüntü elde etmek isteyenler için mükemmel bir tercih olacaktır.
 
DESENLİ DEKOR SERAMİKLER
 
 Birbirinden farklı geometrik şekiller ve karolar…
 
Renkli ve desenli ürünlerin bir mekandaki dikkat çeken ilk şeylerden biri olması, kuşkusuz mekan sahiplerinin iç mimarı ile birlikte bilinçli olarak tercih ettiği şeylerden biridir.
Kullanılan malzeme desenli bir duvar ya da zemin olacaksa eğer, mekan ortamına getireceği hareketli ve sıcak ambiyans ile içeride vakit geçiren insanları anında büyülemeye yetecektir.
Siyah ve beyazın kusursuz bir uyum içinde göründüğü bu Cafe’de, tavandan sarkan siyah aydınlatmalar kullanılmış ve pudra tonlu oturma yerleri ile dekorlar ortaya çıkmayı başarmış.
 
 
5 farklı motif ve beyaz – gri – siyah gibi renk seçenekleri ile üretilen seramikler, 60x60 | 30x60 | 20x60 gibi ebatlarda üretiliyor. Ayrıca 30x30 ebadında 5 motifin şema mozaik kombinasyonu da alternatif seçenek olarak tercih edilebiliyor.
 
MOTİFLER
 
 
ŞEMA MOZAİKLER
 
 
 
 
Daha fazla ürün ve modeller için www.plazayapi.com adresini ziyaret edebilir, ya da 0 (212) 284 95 65 - 66 numaralarından detaylı bilgi alabilirsiniz.